Een efficiënt productieproces

geleid door professionals

Een efficiënt productieproces

Producent diervoeding te Bodegraven

The Fatory is als producent diervoeding gespecialiseerd in het ontwikkelen en fabriceren van voedingssupplementen voor honden, katten of duiven. Onze snacks zijn de perfecte aanvulling op de dagelijkse voeding van uw huisdier.

Vanuit onze vestiging in Bodegraven werken wij elke dag om onze producten te perfectioneren en nieuwe smaken te produceren, vaak in samenwerking met andere bedrijven. Alle producten worden in een gekoelde ruimte geproduceerd en tijdens het productieproces worden alle producten gebruikt zodat er nagenoeg geen afval overblijft. Ook beschikken wij over een put waarin afvalwater opgevangen wordt en gescheiden blijft van het milieu. Het is voor ons belangrijk om milieubewust en zo efficiënt mogelijk te produceren.

Daarnaast hebben wij ook oog voor het sociale milieu. Wij besteden de verpakkingswerkzaamheden daarom voor het grootste gedeelte uit aan de sociale werkplaats in Zwammerdam. Zo komen wij niet alleen de vraag naar extra werk binnen de sociale werkplaats tegemoet, maar kunnen wij ook onze producten moeiteloos en adequaat afleveren.

Van idee naar voederbak

The Fatory is sinds de oprichting heel bewust bezig met het investeren in en ontwikkelen van nieuwe smaken en producten voor dieren. Schapenvet is daarbij vaak het basisingrediënt, maar wij als producent diervoeding zijn ook niet bang om van gebaande paden af te wijken en te experimenteren. Lees verder om te zien hoe een idee uiteindelijk terechtkomt in de voederbak van uw trouwe vriend.

Geschiedenis

1996

B.G.S. opgericht door Bjorn de Bruijn

Vanuit die dierenwinkel start Bjorn de Bruijn met "Bjorns Gereinigd Schapenvet".

2000

Verhuisd naar bedrijventerrein Kerkvliet

Vier jaar na de oprichting begint de zaak serieuzer te worden, met als gevolg een verhuizing naar het bedrijventerrein in Kerkvliet.

2001

Gestart met een verpakkingsmachine

Om onze productie op te schalen starten wij met onze eerste verpakkingsmachine.

2003

Nieuwe producten

In dit jaar hebben wij verschillende nieuwe producten op de markt gebracht, waaronder vloeibaar schapenvet en onze zalmolie.

2004

Naamsverandering Vitaal-Vet

Deze nieuwe naam sluit beter aan bij ons groeiende bedrijf.

2015

Vloeibare productielijn gestart

De start van onze vloeibare productielijn is een mooie stap naar de verdere professionalisering van onze productielijn en geeft ons de mogelijkheden om weer verder te groeien.

2016

GMP+ gecertificeerd

Kwaliteit kan alleen gewaarborgd worden wanneer het hele productieproces op een nauwkeurig voorgeschreven en gecontroleerde wijze wordt uitgevoerd. Daarvoor is het GMP keurmerk in het leven geroepen. Een fijne erkenning van de kwaliteit die wij altijd nastreven.

2017

Naamsverandering naar The Fatory B.V.

Om onze identiteit overeenkomstig met onze ambities te verfrissen hebben wij onze naam veranderd naar The Fatory.

2017

Nieuwe website

Bij een nieuwe naam en een nieuwe stijl hoort natuurlijk ook een mooie nieuwe website.

2017

Nieuw product op de markt: Brokkensaus

Wij zitten niet stil en blijven innoveren en ontwikkelen. Daarom introduceren wij met trots onze brokkensaus.

Dit is wat we doen

Schapenvet en zalmolie

Reeds een decennia lang ontwikkelen en fabriceren wij een aantal uitzonderlijke vormen van diervoeding, geschikt voor hond, kat, en duif. The Fatory produceert een tweetal diervoedingsproducten, namelijk schapenvet en zalmolie.

Beide producten komen in diverse varianten voor en zijn onder verschillende private labels op de markt in Europa verkrijgbaar.

Hond en kat bedelen
Productielijn schapenvet in actie

Productielijn

Onze professionele productielijn stelt ons in staat om zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk te produceren. Daardoor kunnen wij ook voor externe partijen producten op grote schaal produceren, flesjes afvullen, mixen en verpakken.

Als producent diervoeding experimenteren wij ook graag met het ontwikkelen van nieuwe smaken en producten, waarbij wij ook altijd openstaan voor goede ideeën van buitenaf.

Benieuwd naar onze productiefaciliteiten en mogelijkheden?

Bekijk de fabriek

Een kijkje in de 'keuken'

Productielijn schapenvet
Productieproces mengen
Afvullen productielijn
Schapenvet bonbons productielijn
Productielijn The Fatory
Mengproces The Fatory

We horen graag van u

Heeft u een vraag, opmerking of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We horen het graag!