Uw hond
verdient een gezonde snack

Schapenvet in hapklare bonbons of als saus over de brokken

Uw hond<br>verdient een gezonde snack

Schapenvet voor honden

Schapenvet voor honden is de ideale aanvulling op het dagelijkse hondenvoer. The Factory produceert schapenvet zowel in vloeibare vorm als bonbons en met deze gezonde en natuurlijke snacks mag u uw hond elke dag belonen.

Het hoofdbestanddeel van deze snacks is schapenvet. Net als hun wilde familie, de wolf en de katachtigen, eten honden en katten namelijk graag de delen van het dier die wij liever laten liggen: organen en vetweefsel.

Schapenvet Bonbons

Onze schapenvet bonbon is een 100% natuurlijk product zonder chemische toevoegingen zoals geur-, kleur- en smaakstoffen en vormt een gezonde aanvulling op het dagelijkse eetpatroon van uw hond. De bonbons zijn geschikt voor alle hondenrassen en van puppy tot volwassen hond. Ons schapenvet is in maar liefst tien smaken te verkrijgen in de dierenwinkels, waaronder naturel, knoflook en zeewier.

Schapenvet bonbons dienen als traktatie naast de dagelijkse diervoeding en worden veelal niet gegeven om te mengen. De bonbons beïnvloeden de maag- en darmflora op een positieve manier en werken stimulerend bij de opname van voedingsstoffen. Bovendien ondersteunen en bevorderen ze de afweer en weerstand en hebben ze een goede uitwerking op de huid en de vacht van uw huisdier. Honden zijn er gek op.

Productinformatie

Elke variant schapenvet bonbon (knoflook, zeewier, zalm en naturel*) heeft zijn eigen samenstelling en bijbehorende werking. Onze oliën en vetten zijn 100% natuurlijk en bevatten geen chemische toevoegingen. Ook geschikt voor honden met een voedselallergie die een dieet krijgen op basis van lamsvlees.

fatory_proces_1-active_2_20161124_165851

Smaken verschillen

Wij zitten niet vast aan onze 'standaard' smaken. Heeft u een idee voor een smaak(variant), dan produceren we die graag voor uw private label. Neem daarvoor contact met ons op. Bekijk ook onze productiefaciliteiten.
ContactDe fabriek

Vloeibaar schapenvet

Vloeibaar schapenvet is de ideale smaakmaker die u kunt uitschenken over het voer van uw hond of duiven. Het ondersteunt en verbetert vertering, laat de huid en vacht van uw dier weer glanzen, helpt de voedselopname en is gunstig voor de hart- en bloedvaten.

Omschrijving

Vloeibaar schapenvet bevat een combinatie van schapenvet, zalmolie en zonnebloemolie. De zalmolie is koud geperst van verse zalm, is rijk aan omega 3 en 6 vetzuren en bevat optimale EPA/DHA waarden. Zonnebloemolie heeft een zeer hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren, omega 6 vetzuren en vitamine E. Vitamine E is een belangrijke antioxidant die de cellen, celwand, bloedbaan en weefsel beschermt en ook de stofwisseling in de cel reguleert. Het product is verrijkt met emulgatoren om de vertering (opname) te vergemakkelijken en is op een natuurlijke basis gestabiliseerd.

Productinformatie

Vloeibare schapenvet is een mix van schapenvet, zalmolie (omega 3 en 6) en zonnebloemolie. Het ondersteunt huid, vacht, vertering, darmen, verhelpt voedselintolerantie en is geschikt voor alle hondenrassen en alle leeftijden.

Alleen maar voordelen!

  • Constant in kwaliteit
  • Glanzende vacht
  • Geschikt voor alle honden
  • Voorkomt kale, jeukende plekken
  • Vrij van gluten, granen, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.